Werving en Selectie Amsterdam
Werving en Selectie Amsterdam
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Werving en Selectie Amsterdam

Hoe wij voor jou de juiste kandidaat in Amsterdam werven en selecteren

Bij werving en selectie plaatsen wij kandidaten rechtstreeks in dienst en onder contract bij de werkgever. De selectieprocedure is intensief en betrokken, waarbij er nauw wordt samengewerkt tussen Student Select en de klant.

In het geval wij nog niet bekend zijn met de opdrachtgever gaan wij langs voor een persoonlijke kennismaking. Zo krijgen wij niet alleen goed beeld van de organisatie (qua sfeer, mensen die er werken etc), maar kunnen we ook met de klant samen het juiste functieprofiel opstellen. Er wordt dan niet alleen aandacht geschonken aan de harde eisen, maar er wordt ook gekeken naar wat voor type kandidaat goed bij hen zou passen.

Zowel kandidaat als opdrachtgever begeleiden we gedurende het gehele traject, vanaf het eerste gesprek tot aan de contractonderhandelingen. Tijdens dit proces laat Student Select zien waar zij zich in onderscheiden. Mocht je op je gemak nog eens alles rustig door willen nemen, download dan hier [insert link] onze (digitale) brochure.

Contact

Bereikbaar is voor ons een van de belangrijkste pijlers. Het is daarom dat wij meerdere manier aanbieden om met ons in contact te komen. Tijdens kantooruren zijn wij goed bereikbaar per e-mail, chat of telefoon. Voor vragen buiten kantoortijden vragen wij je een e-mail te sturen. Dan zorgen wij ervoor dat de vraag zo snel als mogelijk wordt beantwoord.

T: 070-8008140
E: info@studentselect.nl

Student Select Recruitment Amsterdam

Raamplein 1
1016 XK, Amsterdam

(Vestiging Amsterdam alléén op afspraak)

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op via info@studentselect.nl of bel ons op nummer 070−8008140