Uitzendbureau Den Haag
Uitzendbureau Den Haag
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Uitzendbureau Den Haag

Student Select uitzendbureau in Den Haag

Ben jij op zoek naar een leuke baan in Den Haag? Ons uitzendbureau in Den Haag biedt vakantiewerk, bijbanen, startersfuncties, functies voor leidinggevenden en een functies voor ervaren personeel.

Vacatures bij ons uitzendbureau in Den Haag

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan, neem dan snel een kijkje op onze vacature pagina om te zien welke functies wij momenteel in Den Haag aanbieden. Klik dan hier om de vacatures in Den Haag te bekijken.

Uitzendburau Den Haag voor werkgevers

Naast werving & selectie is uitzenden voor opdrachtgevers een welkome tweede service. Wij plaatsen uitzendkrachten bij de opdrachtgever voor zowel de korte als lange termijn. Het soort personeel is zeer veelzijdig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan callcenter-medewerkers, HR-personeel en financieel administratieve medewerkers.

Wanneer wij kandidaten op uitzendbasis bij onze klanten plaatsen, nemen wij daarbij alle administratie over. Door samen te werken met een NBBU-gecertificeerde payrollorganisatie zorgen wij ervoor dat een kandidaat een contract ontvangt, alle gewerkte uren verwerkt worden, de reiskosten worden gedeclareerd en de kandidaten hun salaris ontvangen.

Tevens houden wij eventuele ziekte-en vakantiedagen bij, zodat de opdrachtgever zich hier niet mee bezig hoeft te houden. Wij nemen het werk dus uit handen en zorgen er daarnaast voor dat onze opdrachtgever voorzien is van geschikt personeel.

Contact

Bereikbaar is voor ons een van de belangrijkste pijlers. Het is daarom dat wij meerdere manier aanbieden om met ons in contact te komen. Tijdens kantooruren zijn wij goed bereikbaar per e-mail, chat of telefoon. Voor vragen buiten kantoortijden vragen wij je een e-mail te sturen. Dan zorgen wij ervoor dat de vraag zo snel als mogelijk wordt beantwoord.

T: 070-8008140
E: info@studentselect.nl

Student Select Den Haag (hoofdkantoor)

Dr. Kuyperstraat 1
2514 BA, Den Haag

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op via info@studentselect.nl of bel ons op nummer 070−8008140. Mocht je op je gemak nog eens alles rustig door willen nemen, download dan hier [insert link] onze (digitale) brochure.