Reclame & Media Branches
Reclame & Media
Begin direct met solliciteren! Bekijk alle vacatures

Reclame & Media

Student Select heeft de afgelopen jaren al verschillende reclame en mediabedrijven geholpen met het vinden van geschikt personeel. Door de jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe
verschillend elke organisatie kan zijn. Door ons grote netwerk van kandidaten en onze persoonlijke begeleiding tijdens het wervingsproces zorgen wij voor de juiste match. Of het nou gaat om een (online) marketeer of een projectmanager, wij staan voor je klaar!

Maak het u makkelijk, en benut onze diensten

Het vinden en vasthouden van het juiste personeel kan een grote uitdaging zijn. Mogelijk dat je dit zelf al hebt ondervonden. Het is daarom dat Student Select zijn dienstverlening erop heeft ingericht deze zorg voor ondernemers weg te nemen.
Onderverdeeld in de twee primaire diensten Uitzenden en Werving & Selectie, adviseren, ondersteunen en ontzorgen wij opdrachtgevers in het vinden en behouden van geschikt personeel. Het uitgangspunt is samen verder kijken dan de behoefte van vandaag en werken aan de samenwerking voor de toekomst. Met welke functies kunnen we u helpen?

  • Accountmanager
  • (online) Marketing Medewerker
  • Projectmanager
  • Online marketeer
  • Product manager

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact met ons op via info@studentselect.nl of bel ons op nummer 070−8008140