Sales, Advies / Staf / Beleid, Personeel en Organisatie

New Business Developer

Solliciteer met account Solliciteer zonder account

New Business Developer

Als New Business Developer ben je voortdurend bezig met het binnenhalen van nieuwe klanten. Dit komt via jouw eigen netwerk maar ook door het actief opstellen van een sales plan. Heb jij ervaring met het binnenhalen van zakelijke klanten en heb je affiniteit met recruitment? Wil jij werken op een prachtig kantoor in Den Haag binnen een jong team waar je doorgroeimogelijkheden oneindig zijn? Lees dan snel verder!

Over Sharp and Smart:

Sharp and Smart is een jong en ambitieuze organisatie waar kwaliteit, persoonlijk contact en plezier hoog in het vaandel staat. We zijn op zoek naar enthousiaste en ambitieuze collega’s die mee willen bouwen aan de ontwikkeling van Sharp and Smart. We richten ons op de snelgroeiende, innovatieve en ambitieuze start-up en scale-up’s van deze wereld. We zijn eager om te groeien en nemen geen genoegen met de standaard. Als verlengstuk van onze opdrachtgevers zijn we onderdeel van hun DNA. Bij ons op kantoor zit je lekker op je plek. Natuurlijk lunchen we elke dagen samen, hebben we borrels op ons terras en doen we leuke dingen met elkaar. Maar bovenal zijn we er voor elkaar, gaan we voor elkaar door het vuur en dagen we elkaar uit om elke keer weer als persoon en onderneming te groeien. Join the Sharp and Smart Family!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de resultaten van jouw business unit. Er zijn vier business units, ieder met een andere focus: zakelijke dienstverlening, logistiek & transport, media & reclame en vastgoed. Op dit moment zoeken wij voor alle business unit een New Business Developer. Een business unit bestaat uit een New Business Developer en een Recruiter. Dit duo werkt nauw samen aan de ontwikkeling van de business unit en het behalen van de targets. Er wordt van je verwacht dat je het leuk vindt om bij te dragen aan het opzetten en uitbouwen van de business unit.

Als New Business Developer benader je nieuwe en bestaande klanten. Je brengt in kaart waar de behoefte van de opdrachtgever ligt en zorgt tijdens de onderhandelingen voor de best haalbare deal voor beide partijen. Vervolgens zorg je ervoor dat de Recruiter over alle informatie beschikt om op zoek te gaan naar de juiste match. Je houdt een vinger aan de pols en monitort of alles volgens plan verloopt. Uiteraard steek je ook de handen uit de mouwen en ga je zelf ook op zoek naar de geschikte kandidaat. Je onderhoudt het commerciële contact met de opdrachtgever en kijkt of er mogelijkheden zijn om de samenwerking verder uit te bouwen.
In deze rol wordt er een beroep gedaan op jouw kennis, ervaring en commerciële drive. Om deze functie succesvol uit te kunnen voeren is het van belang dat jij ambitieus bent en pro actief te werk gaat. Daarnaast het is belangrijk dat je een teamplayer bent die wilt meebouwen aan de ontwikkeling van een jonge organisatie.

Wat breng je mee?

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar commerciële ervaring
 • Ervaring met het werken met targets
 • Ervaring in Recruitment en of Start-up/Scale up branche
 • Bereid zijn om vanuit ons kantoor in Den Haag te werken
 • Woonachtig in de Randstad
 • In het bezit van een rijbewijs B

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Een mooi salaris tussen de €2750- €4000 (afhankelijk van ervaring);
 • Bonus op basis van resultaat;
 • Werken in een enthousiast en ambitieus team;
 • Opleidingsbudget en doorgroeimogelijkheden;
 • Telefoon;

Solliciteer met account Solliciteer zonder account

Je moet ingelogd zijn om te kunnen solliciteren op deze functie.
Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie
Den Haag
Functie
Sales, Advies / Staf / Beleid, Personeel en Organisatie
Tijd
Fulltime
Niveau
HBO/WO
Categorie
Leidinggevend, Ervaren
Geslacht
Man of Vrouw
Deel deze vacature
Wij werken voor
Onder voorbehoud van alle rechten © 2021. Student Select B.V