Sales, Marketing, Management

Sales Representative

Solliciteer direct

Sales Representative

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar enthousiaste sales representatives! In deze functie benader jij met overtuigingskracht nieuwe klanten en adviseer je klanten bij de aanbesteding van hun mediabudgetten. Heb jij affiniteit met marketing en media en wil jij de volgende stap in je carrière zetten? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is de leidende B2B uitgeverij in Nederland! Zij bereiken dagelijks meer dan 1 miljoen lezers. Onze opdrachtgever opereert in verschillende branches, denk hierbij aan bijvoorbeeld retail, logistiek, maar ook horeca en zorg! Zij hebben verschillende sterke merken voor professionals in kennisintensieve functies. Al hun merken bieden kwalitatief hoogwaardige vakinformatie vanuit een multimediale invalshoek: vakbladen, nieuwsbrieven, websites en events!

Je komt terecht in een team van ruim 10 professionals die altijd op zoek zijn naar nieuwe producten en ideeën. Bij onze opdrachtgever krijg je daarnaast ook zelf de mogelijkheid om je ideeën uit te voeren! De sfeer kenmerkt zich door korte communicatielijnen, open deuren en de overtuiging dat plezier de drijfveer voor succes is.

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als sales representative zal geen dag er hetzelfde uitzien! Het is de bedoeling dat jij voor de verschillende merken van onze opdrachtgever multimediale oplossingen gaat verkopen! Je kunt hierbij denken aan branding in zowel print als online, maar ook leadgeneratie en sponsoring van verschillende events. Daarnaast houd jij je ook bezig met een stukje content marketing.

Voor deze functie heb je affiniteit met marketing en media nodig; als media specialist adviseer jij je klanten bij de besteding van mediabudgetten! Je onderhoudt hierdoor goede relaties met je huidige klanten. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het genereren van new business. Door jouw successen draag je bij aan het realiseren van de omzetdoelstellingen en realiseer je een groei in de verschillende multimediale proposities!

Profiel:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Commercieel ingesteld;
  • Enthousiast en een drive om succes te behalen;
  • Affiniteit met marketing en media;
  • Proactief en flexibel.

Wat krijg je hiervoor terug?

  • Goed salaris;
  • Veel mogelijkheden om door te groeien;
  • Leuke collega's;
  • Coachings- en trainingsmomenten;
  • Goede bonusregeling!

Solliciteer direct

Je moet ingelogd zijn om te kunnen solliciteren op deze functie.
Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie
Alphen a/d Rijn
Functie
Sales, Marketing, Management
Tijd
Fulltime
Niveau
HBO/WO
Categorie
Startersfunctie
Geslacht
Man of Vrouw
Deel deze vacature
Wij werken voor
Onder voorbehoud van alle rechten © 2018. Student Select B.V