Advies / Staf / Beleid, Communicatie, Personeel en Organisatie

Recruitment Consultant

Solliciteer met account Solliciteer zonder account

Recruitment Consultant

Altijd al willen werken bij één van de leukste recruitmentkantoren van Nederland? Sharp and Smart is een jong recruitmentbureau met volop ambitie! Ter uitbreiding van ons team zijn wij nu op zoek naar een enthousiaste Recruitment Consultant, die ons kan helpen onze klanten verder uit te bouwen en kandidaten bij hen kan plaatsen. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, staat jouw ontwikkeling voorop. Door middel van trainingen en een goede begeleiding is het ons doel om iedereen die bij ons aan de slag gaat, te laten groeien. Dus heb jij ambitie en wil jij ons helpen om nog sneller te gaan groeien? Wil jij terechtkomen in een organisatie waar je echt wat kan toevoegen en waar er naar jouw input geluisterd wordt? Vind je het daarnaast ook belangrijk om na werk lekker te gaan borrelen? Lees dan snel verder en become one of us :)

Over Sharp and Smart:

Sharp and Smart is een jonge, succesvolle onderneming die dagelijks kandidaten plaatst (op basis van werving en selectie en uitzendbasis) bij leuke en hippe start-ups/scale-ups! Onze visie is simpel: Wij ondersteunen bedrijven met hun arbeidsvraagstuk waar nodig. Door als verlengstuk van hun organisatie op te treden, weten wij telkens weer succesvolle samenwerkingen te realiseren tussen klant en kandidaat. De afgelopen jaren zijn wij specialist geworden in het werven van 'Sharp' en 'Smart' personeel en helpen daarbij de opdrachtgever bij het behalen van hun doelen.

Wanneer je bij ons aan de slag gaat, kom je terecht in een jong en dynamisch team. Iedereen heeft hier zijn of haar eigen verantwoordelijkheid, maar als team bereiken en vieren wij onze resultaten! Er heerst hier een open en informele cultuur, waarbij er niet alleen tijdens maar ook na werk hard met elkaar gelachen wordt!

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als Recruitment Consultant krijg je bij ons een afwisselend takenpakket. In deze rol krijg je een aantal bestaande klanten toegewezen en ga je met hen om tafel zitten. Door het gesprek aan te gaan weet je wat de klant precies zoekt, waardoor jij weet naar wat voor kandidaat jij op zoek moet. Heb je de ideale match gevonden, dan begeleid je de kandidaat gedurende het hele werving en selectieproces. Wanneer de klant en kandidaat met elkaar in zee zijn gegaan, blijf je met beide in contact om een vinger aan de pols te houden. Ook ga je opnieuw het gesprek in (relatiebeheer) om de klant ook met mogelijk andere vacatures te kunnen helpen.

Daarnaast krijg je bij ons ook de mogelijkheid om de werving bij nieuwe klanten op te zetten. In dat geval ben je er vanaf het begin bij; vanaf de eerste afspraak (samen met de accountmanager, koude acquisitie hoef je zelf niet te doen) tot aan de succesvolle plaatsing. Als Recruitment Consultant verwachten we ook dat je echt meedenkt met de klant en eventuele processen herschrijft of verbetert!

Gezocht profiel:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 1 jaar ervaring als recruiter;
 • Stressbestendig en daadkrachtig;
 • Sociaal, je vindt het leuk om met zowel de klant als kandidaat in contact te staan;
 • 32 uur per week beschikbaar;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Ambitieus, je wilt niet alleen jezelf maar ook Sharp and Smart verder brengen!

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Een leuke, uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid;
 • Werken in een jong en enthousiast team (gemiddelde leeftijd van 28 jaar);
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling (denk hierbij aan het volgen van trainingen/cursussen);
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Goed salaris, uncapped bonusregeling en direct een jaarcontract!

Solliciteer met account Solliciteer zonder account

Je moet ingelogd zijn om te kunnen solliciteren op deze functie.
Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie
Den Haag
Functie
Advies / Staf / Beleid, Communicatie, Personeel en Organisatie
Tijd
Parttime, Fulltime
Niveau
HBO/WO
Categorie
Startersfunctie, Ervaren
Geslacht
Man of Vrouw
Deel deze vacature
Wij werken voor
Onder voorbehoud van alle rechten © 2020. Student Select B.V