Over Sharp and Smart:

Sharp and Smart Recruitment is een jonge succesvolle onderneming die onder meer het poolmanagement voor hippe start/scale-ups als Thuisbezorg , felyx, MR MARVIS en de Binckbank verzorgd! Onze visie is simpel: Wij ondersteunen bedrijven met hun arbeidsvraagstuk waar nodig. Door als verlengstuk van hun organisatie op te treden, weten wij telkens weer succesvolle samenwerkingen te organiseren tussen klant en kandidaat! Wij zijn specialist in het werven van “Sharp” en “Smart” personeel en helpen daarbij de opdrachtgever bij het behalen van zijn of haar doelen. Hierdoor kunnen onze kandidaten bouwen aan hun carrière en onze opdrachtgevers succesvol ondernemen.

Omschrijving van je dagelijkse werkzaamheden:

Als planner bij ons krijg je een afwisselend takenpakket. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse planning bij grote klanten als Thuisbezorgd en felyx. Je houdt je bezig met het verwerken van binnenkomende sollicitaties en bepaalt of een kandidaat een goede match is. Daarnaast zorg je voor alle administratieve handelingen (denk hierbij aan bijvoorbeeld het inschrijven van de kandidaten en het doorgeven van de juiste informatie aan onze payroll).

Je onderhoudt dagelijks contact met je pool en springt gedurende de week bij wanneer er roosterwijzigingen zijn. Je verwerkt ziekmeldingen en vakanties, en zorgt ervoor dat iedereen zijn/haar beschikbaarheid op tijd invult. Door veelvuldig in contact te staan met je klanten, zorg je voor een soepel verlopende planning!

Gezocht profiel:

Wat krijg je hiervoor terug?