StudentSelect
RT @nrccarriere: Minder jongeren in de #WW #werkgelegenheid http://t.co/fneLSgTtjP

about 9 hours ago

StudentSelect
9 vragen en antwoorden voor de twijfelende #starter. | http://t.co/mc6XDgEkM3 #generatiey #sollicitatietips

about 10 hours ago

StudentSelect
RT @SollicitatieLAB: Nog 5 dagen om je cv in te sturen voor cv vd maand november verkiezing info@sollicitatieLAB.nl www.sollicitatielab.n; …

about 10 hours ago

StudentSelect
Zo kom jij de eerste sollicitatieronde door! http://t.co/Q8prELwP0z #sollicitatie

3 days ago

Wie zijn Wij

Student Select is specialist in generatie Y op de arbeidsmarkt. 

 

Wij zijn ervan overtuigd dat belangrijke vaardigheden voor een succesvolle carrière ontwikkeld worden in een werkomgeving en niet in de schoolbanken. Daarom bieden wij tijdens de studie werkervaring in studie gerelateerde bijbanen aan. Zo geven wij om de student de  juiste bagage voor de start op de arbeidsmarkt.

 

Wij zijn kennispartner voor werkgevers die deze generatie willen bereiken, tijdens de studie en de start van de loopbaan. Wij adviseren deze organisaties en selecteren voor hen de beste talentvolle young professionals.

 

Door het uitgebreide voortraject tijdens de studie, hebben wij een hoog scoringspercentage voor de opdrachten waar wij  talent voor werven.  Onze kennis en expertise wordt o.a. ingezet voor recruitment van management traineeships, IT traineeships,  Finance  traineeships,  Sales traineeships, Trainee Consultants en andere junior of specialistische startersfuncties.

   

Student Select ondersteunt, adviseert en selecteert.