StudentSelect
Nieuwe #vacature: Accountmanager Bouw & Vastgoed in de detacheringsbranche http://t.co/6M2xSKBLXW #sales #amsterdam

4 days ago

StudentSelect
Ben je secuur, goed in schrijven en ben je geïnteresseerd in marketing & communicatie?http://t.co/0DsyKeHIiF #vacature #solliciteren #marcom

5 days ago

StudentSelect
Hoe kom je enthousiast over tijdens je #sollicitatie? 6 tips! http://t.co/JNVa40DiVL

5 days ago

StudentSelect
Wat mag je nog eisen als #starter? 5 voorbeelden: | http://t.co/6OCMtNE8cU #youngpotentials #solliciteren

9 days ago

Wie zijn Wij

Student Select is specialist in generatie Y op de arbeidsmarkt. 

 

Wij zijn ervan overtuigd dat belangrijke vaardigheden voor een succesvolle carrière ontwikkeld worden in een werkomgeving en niet in de schoolbanken. Daarom bieden wij tijdens de studie werkervaring in studie gerelateerde bijbanen aan. Zo geven wij om de student de  juiste bagage voor de start op de arbeidsmarkt.

 

Wij zijn kennispartner voor werkgevers die deze generatie willen bereiken, tijdens de studie en de start van de loopbaan. Wij adviseren deze organisaties en selecteren voor hen de beste talentvolle young professionals.

 

Door het uitgebreide voortraject tijdens de studie, hebben wij een hoog scoringspercentage voor de opdrachten waar wij  talent voor werven.  Onze kennis en expertise wordt o.a. ingezet voor recruitment van management traineeships, IT traineeships,  Finance  traineeships,  Sales traineeships, Trainee Consultants en andere junior of specialistische startersfuncties.

   

Student Select ondersteunt, adviseert en selecteert.