StudentSelect
#Stage #Investments! Ervaring opdoen binnen de #beleggingswereld? Unieke #stage bij een bank in Amsterdam.#financieel #beleggen #financieel

16 days ago

StudentSelect
Op zoek naar een commerciële #starter #sales voor een #fmcg. Woonachtig omgeving #Utrecht en een afgeronde #HBO #WO opleiding.

21 days ago

StudentSelect
#Starters opgelet! Ben jij administratief analytisch onderlegd? #Vacature als Redactie medewerker http://t.co/oAkJRp22UA #solliciteren

about 1 month ago

StudentSelect
RT @247HRM: Zeven manieren om aan een baan te komen in 2015: http://t.co/SpsPVOy1mD

about 1 month ago

Wie zijn Wij

Student Select is specialist in generatie Y op de arbeidsmarkt. 

 

Wij zijn ervan overtuigd dat belangrijke vaardigheden voor een succesvolle carrière ontwikkeld worden in een werkomgeving en niet in de schoolbanken. Daarom bieden wij tijdens de studie werkervaring in studie gerelateerde bijbanen aan. Zo geven wij om de student de  juiste bagage voor de start op de arbeidsmarkt.

 

Wij zijn kennispartner voor werkgevers die deze generatie willen bereiken, tijdens de studie en de start van de loopbaan. Wij adviseren deze organisaties en selecteren voor hen de beste talentvolle young professionals.

 

Door het uitgebreide voortraject tijdens de studie, hebben wij een hoog scoringspercentage voor de opdrachten waar wij  talent voor werven.  Onze kennis en expertise wordt o.a. ingezet voor recruitment van management traineeships, IT traineeships,  Finance  traineeships,  Sales traineeships, Trainee Consultants en andere junior of specialistische startersfuncties.

   

Student Select ondersteunt, adviseert en selecteert.