Evaringen van RelatiesWerkgevers

Student Select is specialist voor jong, hoog opgeleid talent. Al tijdens de studie geven wij advies over de inrichting van de carrière en laten wij via ons SMARD programma werkgevers en talent met elkaar kennis maken door middel van studie gerelateerde banen.

Door al zo vroeg een concrete samenwerking te organiseren heeft Student Select toegang tot een pool aan excellent talent.

 

Vanaf onze start in 2002 hebben wij gekozen voor een online marktbenadering met landelijke dekking zonder gebruik te maken van een vestigingsnetwerk op a-locaties. Wij zetten online communicatietechnologieën voor een effectief bereik op een wijze die bij onze doelgroep, generatie Y, past.

 

Met het stimuleren van professionele ontwikkeling tijdens de studie wordt de overgang voor de eerste stap op de arbeidsmarkt minder groot. Door uitgebreide interviews verbeteren wij het inzicht van afgestudeerd talent in de eigen capaciteiten en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en het potentiele carrière pad.

 

Door dit uitgebreide voortraject hebben wij een hoog scoringspercentage voor de opdrachten waar wij talent voor werven.  Onze kennis en expertise wordt o.a. ingezet voor recruitment van management traineeships, IT traineeships,  Finance  traineeships,  Sales traineeships, Trainee Consultants en andere junior of specialistische startersfuncties.