Sales, Administratief, Personeel en Organisatie

Recruiter

Solliciteer direct

Recruiter

Altijd al willen werken bij een van de leukste recruitment kantoren van Nederland? Naast een mooie kantoorpand aan de grachten een jong team met ambitie de komende jaren enkele nieuwe filialen uit de grond te stampen. Zo zien we elke klant als een A-klant maar zeker ook onze kandidaten. Jouw ontwikkeling staat voorop. Stap jij nu in dan zijn jouw doorgroeimogelijkheden oneindig. Dus heb jij ambitie en wil jij ons helpen om nog sneller te gaan groeien? Vind jij het ook belangrijk na het werk lekker te borrelen/uit eten te gaan? Lees dan snel verder en become one of us:)

Over Sharp and Smart:

Sharp and Smart Uitzendbureau is een jonge succesvolle onderneming en werkt onder meer samen met KPN, Infotheek, TMG, de Bijenkorf, Simpel.nl, de Binckbank, Thuisbezorgd.nl en interessante internationale start-ups! Wij ondersteunen bedrijven bij het opzetten en uitvoeren van hun commerciële activiteiten. Dat doen we door MBO, HBO en WO-talent te plaatsen op commerciële, marketing, administratieve of HR-functies. Onze missie is helder: Wij zijn specialist in het werven van “Sharp” en “Smart” personeel en helpen daarbij de opdrachtgever bij het behalen van zijn of haar doelen.

Sharp and Smart is een ambitieus en snelgroeiend bedrijf. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag, in een mooi oud pand aan het water. Wegens onze groei zijn wij op zoek naar mensen die met hun ambitie en inzet hier een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren!

Wat ga je doen bij Sharp and Smart?

Als recruiter ben je verantwoordelijk voor alle facetten van het recruitmentproces. Je spreekt zowel klanten als kandidaten en weet exact wat er speelt in de markt. Jij benadert de markt actief en weet met jouw huntersmentaliteit kandidaten bij onze opdrachtgevers te plaatsen. Wanneer jij een kandidaat geplaatst hebt, blijf jij in contact staan om te monitoren of alles goed verloopt. Als recruiter bij Sharp and Smart kom je terecht in een afwisselende functie, waarbij je kandidaten op basis van werving en selectie of uitzenden plaatst. Je bemiddelt Young Professionals, voornamelijk in commerciële, marketing en HR-functies. Als recruiter krijg je bij ons alle kansen om een succesvolle business op te zetten en daarnaast zowel persoonlijk als financieel te groeien!

De ideale kandidaat?

 • Hebt minimaal een MBO/HBO opleiding afgerond of je bent in afrondende fase;
 • Je hebt enige recruitment ervaring;
 • Commercieel ingesteld;
 • Proactief en ondernemend;
 • Van nature heb jij een winnaarsmentaliteit!

Wat bieden wij?

 • De mogelijkheid om bij te dragen aan onze missie en visie;
 • Een functie met veel verantwoordelijkheid;
 • Een jong en enthousiast team binnen een platte en dynamische omgeving;
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
 • Goed salaris + hoge bonusstructuur;
 • Doorgroeimogelijkheden tot de top van de organisatie;
 • Een super kantoor: Terras met BBQ aan de Hooigracht , Nintendo 64, lekkere lunch, gratis parkeren en vrijdagmiddagborrels!

Solliciteer direct

Je moet ingelogd zijn om te kunnen solliciteren op deze functie.
Nog geen account? Schrijf je dan nu in!

Algemene informatie

Locatie
Den Haag
Functie
Sales, Administratief, Personeel en Organisatie
Tijd
Parttime, Fulltime
Niveau
MBO, HBO/WO
Categorie
Startersfunctie, Ervaren
Geslacht
Man of Vrouw
Deel deze vacature
Wij werken voor
Onder voorbehoud van alle rechten © 2017. Student Select B.V