Carrière TipsCarrière

Tijdens de studie heb je jezelf ontwikkeld en een basis gelegd om je ambities vorm te geven. Maar hoe geef je nu je carrière het beste vorm?

 

Student Select heeft veel ervaring in het coachen en begeleiden van studenten en starters op de arbeidsmarkt. Wij geven je graag concrete tips voor een optimale voorbereiding op een sollicitatie gesprek, het opstellen van een goed CV en het uitvinden van jouw “personal brand”.

 

Want het gaat er niet alleen om wàt je gedaan hebt, maar vooral om hóe je dit presenteert en jouw potentiele werkgever hiervan overtuigd. Om in beeld te zijn voor interessante bedrijven, moet je niet alleen in staat zijn om jezelf te laten zien maar ook duidelijk kunnen aangeven wat jouw toegevoegde waarde is. En dat is precies waar het bij personal branding om draait.

 

Student Select informeert je graag over alles wat van belang is voor de start van je carrière, wat is bijvoorbeeld een reële salarisindicatie en wanneer kan je doorgroeien naar de volgende stap. Op onze site vind je al deze informatie en handige links voor een goede voorbereiding op sollicitaties en assessments.